Blommor för alla tillfällen.

Blomsterbud

Säg det med blommor!

Vi förvaltar ditt förtroende och binder en bukett som förmedlar den känslan du vill skicka. Vill ni ha något mer än bara blommor kan vi erbjuda choklad eller varför inte en inredningsdetalj!

Blomsorter kan variera beroende på säsong.

Vi levererar blomsterbud i Östersund, på Frösön, i Brunflo och i Ås, du betalar enkelt med Swish. I samarbete med Euroflorist har vi även möjligheten att förmedla blommor över hela världen.

Begravningsblommor

Ett personligt och vackert avsked blir ett fint minne. Vi har stor erfarenhet av begravningsbinderier och skapar efter era önskemål. Allt från traditionella begravningsdekorationer till egna kreativa lösningar där vi ofta hämtar inspiration från vår vackra natur. 

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi er.

Bröllopsblommor

Det finns ingen bot för kärleken, annat än att älska mer.

Tillsammans hittar vi känslan för just ert bröllop. Väljer ni ett stort klassiskt kyrkbröllop eller en stilla vigsel på tu man hand? Kontakta oss så planerar vi vidare och hjälper er att förverkliga era önskemål.

Företagsblommor

Blommor är alltid ett uppskattat inslag i vardagen. Ta hjälp av blommor för att stärka dina affärsrelationer, skapa nöjdare personal och öka lojaliteten hos befintliga kunder. Vi kan hjälpa dig med utskick av blombuketter men även att ta fram samt planera vilka blommor och växter som passar i företagets kontor eller övriga lokaler. Vid behov har vi möjlighet att vara behjälplig med skötsel av blommor.

Blommor till event & evenemang

Vi har flerårig erfarenhet av att designa blomsterdekorationer i samband med till exempel invigningar, sportevenemang och prisutdelningar. Vår personal hjälper dig att ta fram kreativa och unika blomsterbinderier eller arrangemang som förmedlar rätt känsla till rätt event.

Sedan 2016 har vi levererat vinnarkransar, blomarrangemang och buketter till Östersundstravet i samband med Jämtlands stora pris samt andra travtävlingar. Vi har även varit leverantörer till bland annat skidskytte VM och världscupen i skidskytte.

Rosor, liljor och eucalyptus?

Beställ dina blommor snabbt och enkelt.